Loading Events

« Svi eventi

  • This event has passed.

Originalni poklon za Valentinovo – dođite k nama na radionicu senzualne fuzije

9. veljače 2019. @ 17:00 - 18:30

Važno je da se osjećate dobro u svome tijelu, a za svakoga to znači nešto drugo. Sve one koji žele poraditi na svom samopouzdanju ili jednostavno naučiti zavodljive pokrete pozivamo na Valentinovsku plesnu radionicu.

Ako ste u potrazi za idealnim poklonom za bolju polovicu ili sebe, priuštite si novo životno iskustvo.

Dozvolite si izvući iz sebe onu skrivenu i senzualnu energiju te uz kombiniranu tehniku i pokrete orijentalnog, polinezijskog i latino plesa stvorite najsenzualniju valentinovsku priču!

Radionica je osmišljena kao kombinacija pokreta za buđenje senzualnosti i osnaživanja moći samopouzdanja koja nam svima tako treba u ovom svijetu.

Najvažnije – plesno predznanje nije potrebno, a podloga su moderni glazbeni hitovi.

 

Donacija za sudjelovanje: 30 kn

 

Voditeljica radionice: Irena Sertić – Shireen

 

 

 

Irena je voditeljica plesnog studija i skupine Shireen (orijentalni, tribal, romski, polinezijski, fuzijski plesovi) te voditeljica tečajeva orijentalnih plesova za žene i muškarce. Članica je prve postave hrvatske show grupe Trio Fantastiko koja je na europskom festivalu Oriental love 2015. osvojila treće mjesto u kategoriji show grupa. 2016. pokrenula je i organizira međunarodni festival „Oriental Fusion Stars“ koji se već tri godine održava u Zagrebu.

Od malih nogu bavi se ritmikom i plesom, te je aktivno plesala u folkloru 6 godina. Želja joj je pokazati koliko su ples i plesne fuzije kojima se bavi pozitivne bez obzira bavite li se plesom samo rekreativno, jer je najvažnije kako dočaravate sebe i s koliko nesebičnosti i osjećaja dijelite svoju plesnu ljubav s publikom. Upravo to je ono što se broji i što vas čini jedinstvenom.

 

Details

Date:
9. veljače 2019.
Time:
17:00 - 18:30